Beach tennis & meer

Beach tennis & meer....

Je wilt een ochtend of middag mixen met een activiteit die plezier, lach en inspanning geeft. Zie hier,  Beach Tennis en meer….

Je brengt gemakkelijk drie uur door op onze 1e lijn strand sport accomodatie met beach Tennis, tech-ball en voetbal biljart.

3 nieuwe maar snel groeiende recreatie sporten bij ons in het programma. Bij aanvang wordt er een 30 minuten besteed aan uitleg van de 3 sporten en kun je gezamelijk aan de slag.

Beach tennis

Met als ondergrond het echte zandstrand en de zee op 50 meter speel je single of dubbel tennis met de regels van de nieuwste populaire sport in de zuidelijke landen, Beach Tennis. Met dezelfde afmetingen als voetvolley speel je tennis in een adembenemend ritme en met spectaculaire momenten. De banen worden na iedere partij weer in orde geharkt en de bar met verfrissingen en sterke verhalen staat klaar.

Er worden hier provinciale en nationale toernooien gespeeld dus er is iets om voor te trainen.

Tech-ball

Op ietwat grotere en gebogen tafeltennistafels is er de noviteit, Tech Ball.
Iets compleet nieuws maar een uitdaging voor de jongere en natuurlijke oudere en wijzere voetballers.

Een tegen een of in dubbelspel speel je een soort voetvolley maar dan op en over een tafel.. Het vraagt concentratie en techniek maar bovenal het plezier om te proberen.

De techneuten tegen de volhouders, het blijft ook hier de eeuwige strijd.
Tech-Ball, je zult er meer van gaan horen maar proberen bij ons!

Voetbal biljart

Op een vergroot poolbiljart speel je voetbal als een partijtje poolen.
Een kopie van een poolbiljart maar dan om er een tegen een of twee tegen twee op te spellen met je voeten en niet met een keu.

Wie geeft het beste effect en wie is de slimste speler. Met een korte uitleg is dit een spel om over na te praten.

Uitleg inclusief de speeltijd van 3 uur waarbij je alle drie de sporten kunt beoefenen. Een ochtend of middag iets total anders.

Boek het als combi-activiteit.