Duiken

Duiken voor alle niveaus

Wellicht een goed idee om de hoofdactiviteit enkele dagen af te wisselen met een duikcursus. Of een dag als ervaren duiker nieuwe locaties met prachtige onderwaterbergen te ontdekken.
Duiken langs de kust van Almeria is nog een onontgonnen activiteit waar nu snel stappen in worden genomen.
Het Centro de Buceo, duikschool, is gelegen in Vera Playa van waar we vertrekken en na afloop weer terugkeren. Hier hebben we de flessen en duikuitrusting voor je klaar hangen en kun je douchen na afloop.

00:00
00:00

Voor de gecertificeerde duikers, ervaren duikers dus, vertrekken we per boot naar de locaties voor de kust van Villaricos , Cala Panizo, cala El Calon, en Aguilas. Dit is echter wel afhankelijk van het weer en de stroming. Voor de kust vinden we daar uitgestrekte vulkanische rotsen en holle onderwaterbergen die ons toestaan in hun grotten, bogen en Kathedraal te komen. Dit alles blauw verlicht door het water van de middellandse zee. Op de foto´s zie je een paar voorbeelden die je terug zult zien tijden het duiken met ons.

Ook met de starters en weinig ervaren duikers kunnen we na twee tot drie dagen cursus naar dit gebied om voor het eerst in zee te duiken.

Of een activiteit om eens te proberen met een paar lessen waaronder praktijk in zwembaden of om als ervaren duiker een of twee dagdelen af te wisselen met de hoofdactiviteit.  Voor de echte liefhebber kunnen we ook een week met diverse locaties tussen Aguilas en San Jose, Cabo de Gata, voorbereiden.

Laat ons je gewenste pakket maar samenstellen.