Mountainbiken & Fietsen

Mountainbiken & fietsen in Andalusië

Een fietsvakantie waarbij je elke dag zelf beslist wat voor route je wilt doen. Rustig van dorp naar dorp of langs de boulevard met tijd voor een terrasje tussendoor.
Of een route die je een paar uur uit de bewoonde wereld haalt en je met de mountainbike dwars door de Spaanse Savannah ‘s brengt. Maar ook op die routes tijd voor de lunch of picknick in plaatsjes uit een fotoboek.

Tevens doen we routes over de weg door het rustige achterland met de uitlopers van de Sierra Nevada. Onder begeleiding van een ervaren wielrenner organiseren we routes van 55 km tot 90 km per dag. De routes waarbij  je diverse hoogteverschillen moet overwinnen. Kijk op onze routekaarten.

ActieveVakantieSpanje biedt het je allemaal.

Op de geschikte fiets relaxt over de fietspaden met het gezin,  of meer prestatie gericht de uitdaging van een mountainbike-tour met een gids die de triatlon aankan. Maar ook elektrische fietsen op verzoek beschikbaar.

Met de informatie van onze bezoekers organiseren wij de dagen om heerlijk actief te zijn met de afwisseling van de Spaanse keuken en het genieten van het heerlijke weer bij je accommodatie of op onze finca.

Vanuit je accommodatie vertrekken met de fiets en gids voor een route naar wens, tussendoor tijd voor ontspanning en rust. Op tijd een goede lunch en genieten van de vergezichten, bij terugkomst opfrissen in het zwembad en klaar voor de avond met diner en een wandeling over de boulevard.
Soms combineren we de wandelaars, fietsers en de paardrijd-deelnemers, om in de natuur te genieten van een Paella en barbecue die door ons ter plaatse wordt voorbereid.

Vertrek vanaf Finca "El Sueño"

Mountainbiken in Cabo de Gata

Ook kunnen we bij belangstelling de fietsen op de tráiler zetten en brengen we jullie naar het natuurgebied Cabo de Gata, waar prachtige fietsroutes zijn uitgezet en je bij unieke strandjes komt waar voor auto´s geen plaats is.

Onze gasten kunnen desgewenst deelnemen aan locale activiteiten en events zoals  de veld of weg wedstrijden in Vera. Informeer voor de data.

Al met al een fietsvakantie met mogelijkheden van combi activiteiten en excursies en met routes van 20 tot 100 km. Voor een elk wat wils.   Vraag hier meer en specifieke informatie aan.

Een aantal van onze fietsroutes over de weg ......

Wil je met je vrienden of familie mee op vakantie, maar zónder deel te nemen aan een hoofdactiviteit?
Voor jou hebben we een speciaal tarief om ook gebruik te kunnen maken van de accommodaties en services.
Kijk hiervoor bij prijzen en condities.