Route naar ons

Vluchten naar Alicante, Murcia of Almeria

Wanneer je bij ons je actieve vakantie reserveert, is het belangrijk te weten hoe je bij ons kunt komen.

Na confirmatie kun je snel en gemakkelijk een vlucht naar Spanje boeken. Onze afhaalservice geldt voor de bovengenoemde luchthavens.

Vanuit Nederland zijn er verschillende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen die regelmatige vluchten naar onze regio aanbieden.

Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven vliegen Transavia (meerdere keren per dag) Easyjet (Dinsdag en Zaterdag) en Vueling (6x per week) naar Alicante en Transavia via Rotterdam  van April t/m Oktober 2x per week(Di/Za) naar Almeria.

Naar de nieuwe luchthaven van Murcia zijn momenteel vanuit Nederland nog geen vluchten beschikbaar maar we verwachten dat daar binnenkort wel verandering in zal komen.

Ook vanuit België zijn er diverse mogelijkheden.

Vanaf de luchthavens van Antwerpen, Brussel, Oostende en Charleroi zijn er dagelijks vluchten naar Alicante via de maatschappijen Tui fly, Brussels Airlines, Vueling en Ryan Air.  

Vanuit Antwerpen en Charleroi zijn er vluchten naar de nieuwe luchthaven van Murcia welke zeer gunstig gelegen is t.o.v. onze locatie. Deze vluchten gaan met Tui Fly

Ook met Tui Fly is de luchthaven van Almeria (het meeste dichtbij vliegveld) vanuit Oostende en Brussel bereikbaar.

Indien je ons na de boeking van de vlucht informeert betreffende datum en vluchtnummer staan wij met ons eigen transport klaar om je (jullie) op te halen.

Met de auto…..

Het is natuurlijk mogelijk om met eigen vervoer naar ons toe te komen. Vanuit Utrecht naar Vera is het een rit van zo´n 2250 km en vanuit Antwerpen een 2120 km.

Op de bijgevoegde kaart kun je zien welke de 2 populairste routes er gebruikt worden voor de mensen die het in 2 of 3 dagen willen rijden alhoewel je van de reis ook al een beetje vakantie kunt maken

Voor de mensen die een actieve vakantie willen combineren met een langer verblijf in Spanje of Frankrijk een mogelijkheid.

Per trein of bus…..

Met de bus is het een lange zit van rond de 35/40 uur maar mogelijk via Eurolines. Bij het eindpunt in Murcia halen we je dan op.

De trein is wellicht comfortabeler maar duurt toch ook een 18 uur en is relatief kostbaar. Een treinreis gaat via Parijs, Barcelona naar Murcia.

Er wordt in Spanje al jaren gewerkt aan de hogesnelheidstrein die door het hele land zal rijden en wanneer het traject klaar is, de reis in Spanje zal doen versnellen.