Wie zijn wij

Actievevakantiespanje.nl is onderdeel van Holdorp Management s.l ,een familiebedrijf met de roots in zowel Nederland als in Spanje.

Bert Holdorp, werkzaam in Spanje sinds 1996 richtte Holdorp Management s.l op naast zijn bestaande activiteiten in onroerend goed en import van Nederlands kunstgras. Dit met de intentie om buitenlanders met een woning in Spanje of met het idee van het kopen daarvan van de juiste informatie te voorzien en te begeleiden bij hun start in den vreemde.

Nu getrouwd met zijn Spaanse echtgenote en kinderen begeleidt hij al jaren ook mensen die de streek willen leren kennen door op sportieve wijze kennis te nemen van het Spaanse leven.

Wat is er beter dan op de fiets, wandelend of te paard door het landschap te trekken en te genieten van het klimaat en de Spaanse gastvrijheid.

Beetje bij beetje loopt deze bezigheid uit naar de huidige activiteiten met de hoofdsporten paardrijden, fietsen en wandelen, Yoga voor de liefhebbers en de combi-activiteiten zoals duiken, kajakken, boottochten, motor- & quadtochten, beach-tennis en een scala aan excursies.

Nog steeds met de intentie om mensen zich te laten thuis voelen en naast hun hobby kennis te nemen van het echte Spanje. De regio is daarvoor ideaal. Nog niet besmet met het massa toerisme zoals andere regio´s in Spanje maar met wel alle benodigde services zowel commercieel als qua zorg en gezondheid. Geen  hoogbouw en veel groen tussen de bebouwing en heel veel vrije natuur om ons heen. En natuurlijk het perfecte klimaat juist buiten de zomermaanden.

Met de Nederlandse achtergrond zorgt Holdorp Management met actievevakantiespanje.nl voor een ontzorgde sportieve, recreatieve en ontspannende vakantie en waarbij de Spaanse kant de kennis en contacten levert voor de perfecte mix aan service en kwaliteit.

Wij nemen graag kennis van je wensen om daar een perfect passend voorstel op te geven waarbij wij tegemoet komen aan zaken als intensiteit en privacy.   Bekijk onze website op je gemak en je zult ontdekken dat er genoeg te vinden is zelfs voor de verschillen van interesses binnen de familie of vriendenclub. Onze man van de planning en informatie, Ton van Beek, neemt alle tijd voor je.  

Bert Holdorp

Bert & zoon Alejandro

Dochter Alma & Bert

Ton van Beek