Yoga

VaVa Yoga

In het voorjaar van 2020 starten we met dagelijkse ochtend-sessies van yoga en Pilates bij het beach resort van Armony Beach te Vera Playa en met 4 daagse sessies van VaVa Yoga in Vera pueblo gedurende de week.  Wij zullen  zo spoedig mogelijk de mogelijkheden publiceren.

Met Ali Mallett hebben wij de juiste persoon om u als beginner met yoga kennis te laten maken of als gevorderde dieper in te gaan op bijvoorbeeld Pilates Specific waarbij vooral gewerkt wordt aan pijn vrij te kunnen sporten en de juiste sporthouding aan te leren om zodoende blessures te voorkomen. Maar ook voor een anderhalf uur authentieke yoga of pilates sessie bent u bij Ali 5 dagen per week in goede handen.

Na de sessies en de lunch bent u daarna van harte welkom om deel te nemen aan onze andere activiteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, mountainbiken / fietsen of paardrijden. Ook een excursie boottocht of sportief kajakken behoren tot de mogelijkheden.

Bij VaVa yoga bent u drie dagen per week welkom voor Hatha , Ashtanga, Vinyasa en Yin yoga sessies  In hun perfect uitgeruste locatie in het centrum van Vera. Deze sessies worden gesplitst in beginners, en gevorderden.  Een vierde dag, meestal de zaterdag, is er dan nog een relax yoga sessie voor alle niveau´s.

Ook voor sportieve, therapeutische, hot stone, Zweedse en aromatische massages en individúele yoga therapy kunt u bij ons terecht.

Vraag ons voor meer informatie en beschikbaarheid en kies uw combi activiteit naar uw voorkeur.

Vanaf 2020 zullen wij in samenwerking met beide professionals ook starten met complete Yoga & Pilates retreats en met Holistic & well being retraites. Hiervoor zullen speciale locaties met verblijfsaccommodaties beschikbaar komen.